👤

Va rog am nevoie de ajutor!Mai multe lucruri o sa le vedeti in poza de mai jos.

Va Rog Am Nevoie De AjutorMai Multe Lucruri O Sa Le Vedeti In Poza De Mai Jos class=

Răspuns :

Pinguinul Apolodor

A fost odată un pinguin pe nume Apolodor. El își pierduse familia. A căutat -o luni, chiar ani, dar nu a găsit nimic. Într-o zi îl întâlnește pe pinguinul Ilie. Ilie îi spune lui Apolodor că familia lui se află în ținutul de gheață. Aceștia merg sper ținutul de gheață. Ei trec peste munți, peste ape înghețate. Acolo întâlnesc un spiriduș care îi ajută. Apolodor ajunge la castelul Vrăjitoarei de gheață. Acolo era familia lui. Ei reușesc să treacă de vrăjitoare și Apolodor își i-a familia acasă.

Sper că te-am ajutat.

intr-o zi, un pinguin s-a hotărât impreuna cu familia lui, sa meargă in pădure, sa sa joace si sa faca un picnic în famile.

ajunși la locul stabilit, aceștia stabilesc un loc de întâlnire daca se pierd. părinții au început sa caute mâncare si copii au început sa se joace vatia-ascunselea. pinguinul cel mai mic s-a ascuns intr-o peșteră, iar restul 2 dupa copaci, jocul aproape se terminase, dar pinguinul cel mic inca nu a fost gasit. dupa vreo jumătate de ora, acesta a ieșit dar nu mai stia cum sa ajungă la locul unde stabiliseră înainte. intr-un final pinguinul si-a gasit familia si familia lui s-a liniștit si s-a oprit din căutare