RO Study
👤
Burlacue81
Burlacue81
03-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog, e urgent!!!! Poza ⬇️⬇️
Răspuns :
Eminonis
Eminonis
03-01-2019
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla De Cate Ori Se Cuprinde Numarul 7 In Fiecare Dintre Numere 28 7 49 63 Si 56 .
4.Despartiti In Propozitii Frazele Urmatoare Si Indicati Felul Acestora: 1)Sub Sarutarea Zorilor Tot Pamantul, Crestat De Mii De Franturi, Dupa Toanele Si Nevoi
[VAROG AJUTATIMA TRADUCETIMI LA ENGLEZASandy: How Exciting ,andy! Like To Play In The SnowSndy: Me Too .it S A Lot Of Fun.But Where Is Your Hat?And Where Is You
Un Elev Are O Suma De Bani Pe Care O Cheltuieste Astfel: In Prima Zi O Jumate Din Suma, A Doua Zi Un Sfert Din Rest, A Treia Zi O Treime Din Noul Rest. Dupa Ace
Spune-ti Niste Schite De Ioan Alexandru Bratescu-Voinesti!Va Rog 2 Exemple Dar Fara ,,Puiul,,!
Am Şi Eu Nevoie Urgentă De Un Răspuns ! Enumeraţi-mi Personajele Din Romanul / Filmul " Pe Aripile Vântului " De Margaret Metchell- Să Fie Doar Numele Lor Compl
Aş Dori Dacă Se Poate Câteva Rânduri Descriptive Despre Crăciun În Engleză..Pot Fi Si 2 Propozitii.. Doar Să Fie De Iarnă Sau De Craciun În Limba ENGLEZĂ. +trad
1.Triunghiul ABC Este Isoscel ([AB]=[AC]), Iar [CD] Si [BE] Sunt Mediane Ale Acestui Triunghi (D€AB, E€AC) . Calculati Perietrul ▲ABC Daca DE=4 Cm Si AB=3/2 B
Exprimă-ți Opinia În Cel Puțin 30 De Rânduri Despre Importanța Lecturii.
Construiti O Propozitie Cu Un P.N Al Carui N.P Sa Fie Exprimat Printr-un Adjectiv Provenit Din Verb La Participiu Si propozitie In Care P.V Sa Fie Exprimat Pri