RO Study
👤
Niciuc
Niciuc
11-02-2015
Limba română
a fost răspuns
cum reusesti sa scri o compunere?
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-02-2015
Eu reusesc sa scriu o compunere documentandu-ma ssi din alte compuneri cu expresii frumoase dupa aceea scriu compunerea scriind si cateva propozitii din alta compunere si de la mine din minte si expresii
sper cca te-am ajutat si ca m-ai inteles
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Scop Din Enunturile : A Venit La Mine Pentru Un Sfat. Pentru A Te Lua La Cercul De Informatica , Am Tr
Am Nevoie De Niste Istorioare Ale Matematicii Despre relatii Trigonometrice rapid Va Rog
Justificati Faptul Ca Temperatura Indicata De Un Termometru trebuie Citita Dupa Un Anumit Interval De Timp de La Aducerea Lui In Contact cu Corpul a Carui T
O Firma Are 120 Angajati. Determina Numarul Barbatilor Angajati In Firma, Stiind Ca Numarul Femeilor Reprezinta 20% Din Numarul Barbatilor
Explica semnificatia Metaforei "toamna"
Campul Lexical Din Poezia:E Noapte Calda. Stelele UsoareClipesc Din Gene, Line, Departate.Pe Iazul Morii Apa Nu Mai Bate;Pe Dealuri Focul Cel Din Urma Moare.O S
Andrei Are 5888 Mere, Iar Alex 85 Mai Mult. Cat Are Alex? Si Andrei?
Buna!Vreau Si Eu 3 Propozitii Cat Se Poate De Repede In Care Inapoia,contrar Si Aidoma Sa Insoteasca Numerale.URGENT!!!!
In Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB Paralel De DC, Masura Unghiului A = 90 Grade, Diagonala BD Este Bisectoarea Unghiului ABC. Stiind Ca AB = 15 Cm Si Masura Ung
Imi Explica Si Mie Cineva Va Rog Subordonata Completiva Directa?