RO Study
👤
Clara4346
Clara4346
20-12-2018
Limba română
a fost răspuns
Vreau si eu urgenttt!!!!:)))))
Răspuns :
Angi205
Angi205
20-12-2018
1.)
a) Adevărat
b)Fals
c)Adevărat
2.)
a)Nu
b)Da
c)Da
3.)
a)Incorect
b)Corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write A Short Paragraph ,,Factors That Influences My Personality" 100-150 Words
DAU 100 PUNCTE 9.Se Citeste Un Numar Natural De La Tastatura, Sa Se Determine Din Cate Cifre Pare Si Care cifre Pare Este Format.
Fie Functia: F: R ---> R: c) F(x) = -1,5[tex]x^{2}[/tex]; d) F(x) = -[tex]\frac{1}{4}[/tex][tex]x^{2}[/tex]; 1) Trasati Graficul Funcției F. 2) Determinați P
Compara Între Ele Numerele Naturale:a)număr Cuprins Între 70 Și 80 Scris Cu Cifre Care Se Repeta;b)cel Mai Mare Numar Natural Scris Cu Cifra 8, Format Din Zeci
Creați Un Text Istoric Cu:puncte Forte(reușite, Succesuri), Puncte Slabe (nereușite Eșecuri), Oportunități, Temeri(obstacole, Impiedicări) Și Concluzie ,anul 18
Vârfurile Unei Piramide Triunghiulare (tetraedru) Sunt Patru Puncte. Un Răspuns Urgent !!!!! Vă Rog!!!!.
Am Nevoie De Un Rezumat Foarte Foarte Mic Pentru Cartea Marele Urias Prietenos!
1 Citește Următorul Text, Extras Din Cartea Povesteşte-mi Ceva De Sharon Creech, Şi Delimiteaza-l In Frag În Prima Săptămână, În Timp Ce Tata Şi C 2 Care Crezi
Dau Coroană Cine Mă Ajută Urgent .
VA IMPLOR AM NEAPARAT NEVOIE!!! 50PUNCTE+COROANA! Elaborati In Aproximativ Doua Pagini Un Eseu Despre Rolul Institutiilor Centrale In Consolidarea Statelor Medi