RO Study
👤
Floricica3988
Floricica3988
20-12-2018
Limba română
a fost răspuns
la 4 și 5 mă puteți ajuta
Răspuns :
Luciana264
Luciana264
20-12-2018
prinde, primeste
la celalalt nu se vede ,daca puneai o poza clara iti raspundeam
Answer Link
Marcela16
Marcela16
20-12-2018
4- prinde
5 - încasează
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere (descriere Subiectiva)despre O Livada Inflorita 15-25 Randuri Va Rog Frumoos Urgeentt
Sall! Am Si Eu O Problema La Engleza, Adica Nu Stiu Sa Citesc In Engleza Perfect Si Maine Ne Asculta.Deci Ce As Vrea Eu ? Vreau Ca Cineva, Oricine, Care Sa Stie
Formulati Trei Propozitii In Care Predicatul Verbal Sa Fie Exprimat Prin Verbul A Fi Imi Trebuiesc 6 Propozitii Va Rooog
Un Text Prin Care Ma Descriu
O Scrisoare Adresatà Bunicilor Prin Care Le Adresez Douà Lucruri Fàcute La Scoalà.
Ajutor , Va Rog. Am Nevoie. :c 1.Cand Razboiul A Devenit Total? 2.Cand A Inceput Al Doilea Razboi Mondial? 3.Pe Cate Fronturi Luptau Englezii? 4.Da-ti Exemple
Scrie Cinci Proverbe Despre Învățătură
Daca Se Aseazanun Copil Pe Un Leagan , Pe Ultimul Leagan Vor Sta Doi Copii . Daca Se Aseaza Câte Doi Copii Pe Un Leagan Ramân 4 Leagane Libere.Câti Copii Si Câ
Monica Are 10 Margele Iar Sora Sa Cu 2 Mai Putine Ele Pun Mărgelele In Mod Egal In Doua Cutii Cate Margele Sunt In Fiecare Cutie ?
O Firma Producatoare A Trimis Unui Distribuitor In Prima Zi 18 L De Parfum,iar In A Doua Zi De 3 Ori Mai Mult Parfum De Aceeasi Calitate,precum Si Numarul Cores