RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-12-2018
Arte
a fost răspuns
cum se deseneaza un peisaj de iarna?pls
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-12-2018
Aici ai o poza cu un peisaj cu creionul...
Sper ca te am ajutat!
P.S:Secretul este sa folosesti un creion special si sa scrii subtire cu el,pentru a putea sterge si sa fie culori de calitate.Ca exemplu poti cauta un peisaj de iarna pe intrernet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutați Mă Și Pe Mine Daca Știți Rezolvarea!!
Pentru A Decola Un Avion Trebuie Sa Atinga 180 Km Pe Ora. Ce Distanța Trebuie Să Parcurgă Pe Pista Pentru A Atinge Această Viteza Dacă Accelerează Cu 2.5m/s La
Aflati Ultima Cifra A Numarului 1 La Puterea 2021.Repede,va Rog Dau Coroana Și Ma Și Abonez.E Pt Azi. Repedee
B) (2x + 1)² - (x + 6)(x – 6) - 3(x - 2)?;c) (x - 5)2 - (x - 4)(x + 4) + (x + 1)?;d) (3x - 2)2 - 5(x – 3)(x + 3) - (2x + 3)?Efectuati. Va Rog!!!!
Am Nevoie De Această Problema Urgent
Suma A Două Numere Naturale Nu Este Mai Mare Decât 104. Primul Numareste Par, Mai Mare Decât 23, Iar Celălalt Este De 3 Ori Mai Mare Decât Primulaflati Diferenț
Cerința Scrieți Un Program Care Citește Un Număr Natural Nenul N Și Care Determină Și Afișează Trei Numere Naturale A, B Și C, Astfel Încât A+b+c=n Și Produsul
Puteți Să Mă Ajutați Cu 3, Vă Rog!?
Vă Rog Ajutor ! Un Cub Cu Muchia De 1 Cm Cântărește 150 G. Cât Cântărește Un Cub Cu Muchia De 2 Cm,din Același Material? Dar Un Cub Cu Muchia De 3 Cm ?
Calculati Suma Tuturor Nr Intregi Cuprinse Intre Nr Rationale -7/2 Si 5/3...................va Rooog