RO Study
👤
John2021
John2021
18-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Polinoame: cum se rezolva exercitiul?
Răspuns :
C04f
C04f
18-12-2018
Răspuns......................................................
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cifra Unitatilor Identica Cu Cifra Zecilo
Dă Trei Exemple De Interactiuni Intre Doua Corpuri In Urma Carora Se Pot Produce Simultan Un Efect Dinanic Si Unul Static.
Transcrie Metaforele Din Fragmentele Propuse. Alcatuieste Cu Ele Enunturi Proprii, Pastrind Valoarea Lor Metaforica. a),, Iubesc Ploile, Iubesc Cu Patima Ploile
2 Figuri De Stil Diferite S-au Perindat De Atunci Șapte Ani. A Fost Parcă Ieri, Parcă Niciodată. Parcă Ieri, Pentru Că Ținere De Minte Am Bună, Parcă Niciodată
Cat Face 1 Pe 3?Va Rog Raspundeti.Dau Fundita Celui Mai Bun Raspuns.
Va Rog Sa Imi Spuneti Un Nume De Poveste Legata De Traia Sau Decebal.(daca Vreti Puteti Sa Imi Spuneti O Poveste In Care Au Aparut Amandoi
Cum Este Înmulțirea Fata De Scadere
Grupeaza In Perechi Cuvintele Cu Sens Asemanator.Pentru Cuvintele Ramase,gaseste Perechea Cu Sens Opus.domoale Senin Poteci Urcat Drumetie Limpede Carari Plimba
La Ora 5 Pleaca De La Capat De Linie 3 Autobuze. Primul Parcurge Traseul In 45 De Minute, Al Doilea In 60 De Minute , Al Treilea In 30 De Minute. La Ce Ora Se V
Construiti Trei Enunturi:primul Cu Substantivul Brad In Cazul Nominativ Si Cu Functia Sintactica De Nume Predicativ Si Celelalte Dpua Cu Substantivele Andrei Si