RO Study
👤
Marser
Marser
18-12-2018
Geografie
a fost răspuns
Prin cate tari trece Marea Neagra? Plz help
Răspuns :
Catanam019
Catanam019
18-12-2018
Ucraina romînia Bulgaria Turcia Georgia Rusia
Answer Link
Liliana4237
Liliana4237
18-12-2018
Ungaria, România, Bulgaria
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observati Imaginea Alaturata . Identificati Monumentul Ilustrat , Autorul , Anul Construirii , Scopul , Valoarea Istorica Si Valoarea Artistica . Exprimati- Va
Regula1:adverbele Compuse,in Care Termenii Sau Contopit Demult,se Scriu Intrun Singur Cuvint?ex1:........................ .ex2:........................ . Regula
Suma Lungimii Laturilor Unui Dreptunghi Este 434 Cm . Stiind Ca Lungimea Si Latimea Lui Sunt Reprezentate De Numere Consecutive ,aflati Dimensiunile Laturilor
Suma A 2 Nr Este 585. Al 2-lea Nr Este Cu 198 Mai Mare Decat Dublul Primului. Aflati Nr!
Defineste: -diatezele Verbului -pronumele -adj. Pronominal -predicatul Verbal -predicatul Nominal -subiectul
Text Argumentativ Despre Cei Sapte Ani Dr Acasa
April Zei Din Mitologia Greaca Le Corespund Următoarele Divinități:Jupiter,Iunona,Neptun,Marte,Diana,Venus Cu Poseidon,Artemis,Ares,Zeus,Hera,Afrodita. VA ROG
Vreau Urgent Propoziții Cu: Intr-o,intr-un,dintr-o,dintr-un, Printr-o,printr-un ,sa,s-a,sau,s-au,ia,i-a,iau,i-au,i-am,i-ai,i-ați,la,l-a,nea,ne-a,ne-am,ne-am,ne-
Cum Se Prescurteaza ,,doamna,, In Engleza?
Intr-un Triunghi Ascutitunghic , H Este Ortocentrul Sau . Determinati Ortocentrele Triunghiurilor HAB , HAC , HBC