RO Study
👤
Sebiadelin2007
Sebiadelin2007
18-12-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog ajutatima repede
Răspuns :
Pumpi
Pumpi
18-12-2018
2×2=4
6×6=36
9×9=81 călcate și dai cu pumnu
Answer Link
Alexandra4113
Alexandra4113
18-12-2018
Cuvintele care trebuiesc completate sunt Supermarket Baker’s dar la ultimul cuvint nu stiu scz
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11m+4dam=?m 172km+600dam=?km 75dam+160m?m
Ce Legatura Exista Intre Raza Si Generatoarea Unui Con ,daca O Sectiune Axiala Determina Pe Siprafata Laterala Un Triunghi Echilateral ?
VA ROG URGENT.Creti O Reclama Care Sa Vinda CD-uri Cu Muzica Preferata De Voi Parintilor Dvs.
Ma Puteti Ajuta ? Am Nevoie De O Compunere De Cel Mult Douazeci De Randuti Cu Explicatia Proverbului "Omul Sfinteste Locul" .
Printr-un Bec Electric Circula Un Curent De 0,2 A,cand La Capetele Lui Se Aplica O Tensiune De 4 V,Ce Energie Consuma Becul In Fiecare Secunda?
Puteti Sa Imi Spuneti Doua Propozitii Una Cu Aviatie Si Una Cu Automobil
Am O Problema Ajutor :pe 5 Randuri Se Pun 300 Lalele Iar Pe Alte 15 Randuri Se Pun 5 Lalele ,iar Pe Alte 7 Randuri Se Pun 10 Lalele.cate Lalele Pun Pe Un Rand?
Rezolna Problema: Determina Masa De Calcar Cu Partea De Masa A Carbonatului De Calciu De 95% Ce Se Consuma La Producerea A 60 Kg. De Var Stins Cu Partea De Masa
Doi Copii Au Cumparat O Cutie Cu Biscuiti Si Au Mincat O Treime DinDoi Copii Au Cumparat O Cutie Cu Biscuiti Si Au Mincat O Treime Din Cantitatea De Biscuiti.Ac
Text Cu Propoziti Cu Mai Multe Numerale....