👤

Transforma in vorbire indirecta replicile:
-Este foarte bine,nu mai sapa,a spus vocea vorbind destul de repede;doar spune.mi la ce înălțime se afla gaura pe care ai săpat-o?
-la nivelul podelei
-M-am înșelat,desenele mele incorecte m au păcălit, o linie greșita pe schema mea echivalează cu 15 picioare in realitate și am crezut ca zidul in care sapi este al fortăreței
-Dar asta nu înseamnă ca ajungeai in mare?
-exact asta voiam
-și dacă nu reușeai?
- m-as fi aruncat in apa,as fi înotat și as fi ajuns pe una din insulele care înconjoară castelul[..]
-Dumnezeu mi.ar fi dat puterea sa o fac. Dar acum totul e pierdut
-Dar spune-mi cel puțin cine ești..
- numărul 27..

ESTE UN DIALOG INTRE EDMOND ȘI COLEGUL SAU DE CELULA

Răspuns :

Colegul de celula al lui Edmond îl întrebă pe acesta la ce înălțime se află gaura pe care-l sapă după ce îl asigură ca este foarte bine făcut. Edmond îi raspunse că se află la nivelul podelei. Colegul său îi spuse apoi că s-a înșelat in privința desenelor deoarece o linie greșită din schema lui echivila în realitate cu 15 picioare, crezând că zidul în care sapă este al fortăreței. Edmond îl întrebă pe colegul său de celulă dacă aceasta nu însemna că avea să ajungă la mare. Acesta îi răspunse că asta voia iar dacă nu avea să reușească, atunci s-ar fi aruncat în apă, apoi ar fi înotat și astfel ar fi ajuns pe una din insulele care înconjura castelul. Chiar dacă Dumnezeu i-ar fi putut da putere s-o facă, acum totul este pierdut. Edmond îl întrebă apoi pe colegul său cine este, acesta spunându-i scurt că este numărul 27.