👤
a fost răspuns

Vreau textul tradus în Română. Vreau traducerea corecta.Dau coroana am nevoie urgent...

Vreau Textul Tradus În Română Vreau Traducerea CorectaDau Coroana Am Nevoie Urgent class=

Răspuns :

Pe 24 decembrie

Este Ajunul Craciunului. In multe case exista pomi de Craciun pe care ii decoram cu ghirlande si cu globuri. In general, exista si o iesle cu (personajele) Iosif, Maria si copilul Isus. Sub pom, copiii si-au pus incaltamintea* pentru cadourile de la Mos Craciun.

Seara, unele familii merg la biserica la slujba de la miezul noptii. Cand toata lumea s-a intors de la biserica acasa, cina poate sa inceapa.

Sarbatoarea de Craciun

Este o masa imbelsugata

Mancam in general stridii si ficat gras ca aperitiv, si curcan cu castane comestibile ca fel principal.

Desertul traditional este o rulada** de Craciun, o prajitura ca un rulou umpluta du crema.

La miezul noptii, toata lumea isi ureza un Craciun Fericit.

Pe 25 decembrie

Asteptam in general dimineata de 25 decembrie pentru a deschide cadourile caci copiii cred ca Mos Craciun aduce cadouri in timpul noptii.

Se povesteste copiilor ca el vine de la Polul Nord pe sania lui trasa de reni si ca el trece prin semineul casei pentru a depune cadouri sub brad.

* bottes = ghete

** (une) bûche = bustean, dar si numele dat prajiturii pentru ca seamana cu un bustean

24 decembrie

E ajunul Craciunului. In multe case se afla cate un brad de craciun ce se decoreaza cu beteala si globuri. In general se afla deasemenea si ieslea cu personajele Iosif, Maria si copilul Iisus. Sub copac, copiii si-au pus pantofii pentru cadourile de la Mos Craciun.

Seara, unele familii merg la slujba de la miezul noptii. Cand toata lumea se intoarce de la biserica, incepe revelionul.

Revelionul

Este o masa mare.

In general se mananca stridii si ficat gras (=ficat gras de gasca) ca aperitive si apoi curcan cu castane ca fel principal.

Desertul traditional e buturuga de Craciun, o prajitura rulata cu frisca.

La miezul noptii, toata lumea isi ureaza un Craciun fericit.

25 decembrie

Se asteapta, in general, dimineata de 25 decembrie pentru a deschide cadourile, pentru ca (toti) copiii cred ca Mos Craciun aduce cadourile in timpul noptii. Li se povesteste copiilor ca el vine de la Polul Nord cu sania trasa de renii sai si ca intra pe cosurile caselor pentru a lasa cadourile sub brad.