RO Study
👤
Amador57
Amador57
17-12-2018
Matematică
a fost răspuns
scrieti cu un singur radical
Răspuns :
Ignatovvlad201
Ignatovvlad201
17-12-2018
...............................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuieşte Un Text Scurt După Imaginea Dată. Dă-i Un Titlu Potrivit. Un Ajutor Vă Rog.
Găsiți Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre (în Baza 10) Știind Ca, Dacă Îl Împărțim La 12 Și 22,obtinem De Fiecare Dată Același Rest.
Va Rog Daca Puteti Sa Continuati Aceasta Propozitie, Ca Nu Mai Am Idei. Gasita Unde Se Afla Casa Ei, ........................ P.S: Unde Am Pus Eu Punctele Alea
Salut. Am Si Eu De Rezolvat Subiectul 2 Exercitiul 1 De La Aceasta Varianta. Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Dau Coroana!!!!!
Lacul Razelm, Are Aria De 360 Km, Iar Lacul Tasaul Are Aria De 12 Km. De Cate Ori Este Mai Mare Parcul Razelm Decat Tasaul?
Un Obiect Costa 80 Lei Se Scumpeste Cu 5% Si Apoi Se Ieftineste Cu 10% Aflati Pretul Nou Al Obiectului Si Aflați Cu Cât La Sută Este Mai Ieftin După Cele Dou
Vă Rog Frumos Ajutati Mă Cu Această Problemă. Este De La Educație Antreprenoriala
2. Analizează, După Modelul Dat, Toate Pronumele Personale Din Propozitiile De Mai Jos.a. Ei Le-au Felicitat Pe Colegele Tale.c. El L-a Spus Fetei Părerea Lui D
Scrie Sub Formă De Fracție A Partea Din Săptămână Pe Care O Reprezintă Ziua De Astăzi B Ce Parte Din Familia Ta Părinții Copii Reprezinți Tu Si Partea Reprezent
11. A) Desenați Un Triunghi ABC, Trasați Bisectoarele Și Notați Cu I Punctul De Intersectie Abisectoarelor.b) Dacă <ABC = <ACB Şi <BIC = 110°, Calculaț