RO Study
👤
Opereta
Opereta
16-12-2018
Istorie
a fost răspuns
Vă rog ajutati-ma la ex : 1,2,3,4.
Răspuns :
Ionela8582
Ionela8582
16-12-2018
3.B)DECEBAL.
SUCCES!
SPER CĂ TE-AM AJUTAT!.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Calculaţi Valoarea Forţei Necesare Pentru A Echilibra Corpul Cu Greutatea G = 800 N,din Montajul Reprezentat Din Figură. ( Sunt 3 Scripeţi Mobili . )
Imi Dati Va Rog Exemple De Espresii Cu Substantivele Ochi si Picior?
Care Sunt Elementele De Tactica Utilizate De Domnitorii Romani In Confruntarile Militare?
Ajutatima Sa Traduc Textul Acesta:Ce Dai,acelasi Lucru Primesti Si Tu.Atunci Cand Are Iubire,trebuie Sa O pretuiasca Si Sa O Consolideze.Iubirea Este Ca O Floa
Trebuie Sa Scriu Un Text In Care Trebuie Sa Planuiesc Masuri Prin Care Sa Ocrotesc Animalele sau Plantele In Timpul Iernii
1. Selecteaza Din Textul Dat Un Cuvant Format Prin Conversiune (si Explicati-mi Cum Ii Cu Schimbarea Valorii Gramaticale, Fara Teorii... Din Ele Nu Inteleg Nimi
Cum Va Imaginati Comunicarea In Lipsa Elementelor Nonverbale?
Unitati De Masura Pentru Litru
Stiind Ca Trapezul Isoscel ABCD , AB ||CD , Are AD=BC , AB=20 Cm , CD=12cm Si Inaltimea=12cm , Aflati Perimetrul Rombului Construit Pe Mijloacele Laturilor Trap
Daca Pentru O Gradinita S-ar Fi Cumparat Cu 28 De Creioane Negre Mai Multe, Atunci Numarul Lor Ar Fi Fost Cat O Treime Din Numarul Creioanelor Colorate.stiind C