RO Study
👤
Zgatiuta
Zgatiuta
16-12-2018
Franceza
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor !Urgent!
Răspuns :
Tuchi57
Tuchi57
17-12-2018
a.vrai
b .faux
c .vrai
d .vrai
e.fqux
f .faux
g.?
h.vrai
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Toate Numerele De Forma 23ab (nu Stiu Cumse Pune Bara Sus )care Se Inmart Cu Rest 0 La 42 !!!1 Si DETERMINATI TO
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
Ajutatima La Asta La Mate Suma Dintre Un Numar De 2 Cifre Si Un Numasr De Cinci Ciofre Este 100 042 .care Este Cea Maimare Valoare Posibliaa Numarului De Cinci
Cu Cine Este Egal Numarul 700000 ? A) 70 De MiiB) 700 De ZeciC) 7000 De SuteD) 7 Mii De ZeceE) 7 Mii
Ce Intelesui Au Cuvintele Lac Si Codru Va Rpg Frumos Am Nevoie De Toate Intelesurile
Determinați Numărul Natural X Care Verifică Egalitățile:15+(x+2)+21=47
Fie ABCD Un Romb Si O , Intersectia Diagonalelor Sale. Sa Se Calculeze Sin(BAD), Stiind Ca AB + BO = AC.
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
Decsompuneti In Factori, Aplicand Formula:: A²-b²=(a+b)(a-b)a)(x+√2)²-(2√2)²=b)(x-√5)²-(3√5)²=c)(2x+√3)²-12=Va Rog, Ajutati-ma, Am Incercat Sa Rezolv Si nu Imi
Ajutatima La Asta La Mate Suma Dintre Un Numar De 2 Cifre Si Un Numasr De Cinci Ciofre Este 100 042 .care Este Cea Maimare Valoare Posibliaa Numarului De Cinci