RO Study
👤
Flaviamaf4
Flaviamaf4
16-12-2018
Geografie
a fost răspuns
Rezolvați teza vă rog frumos
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-12-2018
1.b
2.a
3.a
4.a
Vecinii romaniei :
S-bulgaria
N-Ucraina
E-Republica Moldova
S-E-Serbia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitii Cu Sau Si Sau , Va Si Va , Nai Si Nai
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 40cm Si Latimea De 6cm. Lungimea Acestui Dreptunghi Este Egala Cu........cm
1) Alcatuiti O Compunere Dupa Ghicitoarea De Mai Jos:1. Ma Compun Din Margele Insirate De Mainile Mele Din Mic,mare Eu Te Fac De Esti Cusut Eu Te Desfac (carte
Mai Mari Decat 1099si Mai Mici Decat 1106 cuprinse Intre 6800si 6793 numerele Mai Mari Sau Egale Cu 2469si Mai Mici Sau Egale Cu 2474
Va Rog Urgent Dau 50 Puncte: Faceti Propozitii Dupa Schemele De Mai Joc 2 Va Rog Si Drepte; 1) CCT+S(persoana A 3 Sing)+P(mod Indicativ Prezent)+CCL(caz Ac)+
Suma A Patru Nr Este 1920 Determinati Nr Stiind Ca Suma Primelor 2 Este 384, Suma Primelor 3 Nr Este 896 ,iar Suma Dintre Ultimele 3 Nr Este 1792
3.Alcatueste Cate Un Enunt In Care Fiecare Dintre Cuvintelede Mai Jos Sa Aiba Alt Sens Decat Cel Intalnit In Textul Puisori De Emil Garleanu. Cuvintele Sunt;som
Afla Suma A 3 Nr Consecutive Pare, Stiind Ca Ultimul Este Dublul Primului ( Cu Metoda Grafica)
A B C D Se Cuprind In A Si M N P Q E In B .Cate Drepte Determina Cele 9 Pumcte
Imi Puteti Forma Enunturi Cu Urmatoarele Cuvinte, Daca Va Rog Frumos?:) A Intalni, Vrei, S-a Uitat, Drum, Sa Asculti, Fetita.