RO Study
👤
Bertea
Bertea
16-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog am nevoie urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-12-2018
Răspuns
a) 2090, 2595
b) 570, 573, 576, 576
Answer Link
Аноним
Аноним
16-12-2018
a) 2090, 2595.
b) 570, 573, 576, 579.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos UrgentDau Corona
Fisa De Portofoliu : Legendele Olimpului , Iliada , Odiseea , Eneida , Epopeea Lui Ghilgames Și Codul Lui Hammurabi . Va Rog
4. Scrie Cel Puțin Încă Două Însuşiri Pentru Fiecare Dintre Cuvintele: > Piatră: Fermecată, > Păsări: Împărăteasă: > Inel:
Să Se Scrie Un Program Care Schimbă Între Ele Valorile A Două Variabile X Și Z De Tip Real, Citite De La Tastatură, Şi Apoi Afişează Valorile Lor. De Exemplu, D
Reprezentarea Numerelor Naturale Pe Axa Numerelor: Matematica : Determinati Unitatea Deasura Pe Fiecare Axa. Scrieti Coordonatele Punctelor Notate Prin Litere.
Rezumat ,, Celula " . Vă Rog !
Arătați Că:+ E) Dacă A<b Și C(egal Barat)0, Atunci A/b <a+c/b+cVă Rogg Să Mă Ajutați!!!Am Nevoie Urgent!!!!
Schreibe Den Ganzen Dialog In Einer Freundlichen Form In Dein Heft. Ersetze Die Unhöflichen Aufforderungen Durch Höfliche Bitten Oder Fragen.
Alcătuiți Un Eseu De O Pagină Cu Tema "Limba Este Cel Mai Important Mijloc De Comunicare " Nu Luați Din Alte Surse...ajutati-ma Va Rog Frumos
Indicați Rezultatul Afişat La Ecran În Urma Execuţiei Următoarei Secvenţe De Instrucţiuni: double A=9.7, B=5.6; Printf("%d", (b+1