RO Study
👤
Iuvix29
Iuvix29
15-12-2018
Geografie
a fost răspuns
notiunea de curenti subcrustali
Răspuns :
BiancaRebeca11
BiancaRebeca11
15-12-2018
Curenti subcrustali se formează în atenosfera și contribuția la deplasarea laterala a plăcilor litosferice ce provoacă expansiunea fundului oceanic.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 În Trapezul ABCD, AB || CD, Iar AC N BD={O}. Fie OM || AD, MEAB, Şi ON || CD, N Apartine BC. Demonstrați Că MN || AC. va Rog Ajutor!!
În Turist Parcurge Un Traseu De 240 Km În Patru Zile În Prima Zi Parcurge 1/3 Din Drum A Doua Zi 40% Din Drumul Rămas A Treia Zi 5/12 Din Cât A Mai Rămas Iar În
Dedal Era Inventiv Ca..... ȘI Icar Era Imprudent Ca ........ VA ROG DAU COROANA
1. Definește Cuvintele De Mai Jos Fără A Apela La Sinonime. A) DEX)B)UE)Ș.A.)DL.)
Rezolvă Prin Mod Grafic Elena A Citit O Carte De 180 De Pagini În Trei Zile Câte Pagini A Citit În Fiecare Zi Dacă Luni A Citit Dublul Față De Miercuri Și O Tre
Extrage Comparațiile Din Poezia Duminică De Grigore Vieru
Cum Se Numesc Doua Piramide Daca Bazele Lor Au Unghiurile Respectiv Congruente Iar Muchiile Bazelor, Muchiile Laterale Sunt Proportionale
O Cartea Are 78 De Pagini.Oana Citeste In Prima Zi 34 De Pagini.Cate Pagini Mai Are De Citit.?
Puteți Va Rog Să-mi Mai Dați Și Mie 3 Personaje Din Povesti Care Numele Lor Se Criu Prin Cratima , Înafara Pe Cele Pe Care Le-am Găsit Eu : Făt-FrumosStatu-Palm
Mărește De 5 Pri Diferența Numerelor 62 Și 58.