RO Study
👤
Hahaha6998
Hahaha6998
13-12-2018
Engleza
a fost răspuns
am nevoie de ajutor.....
Răspuns :
IoanaInfo
IoanaInfo
13-12-2018
A 'clean up beach day' sounds really good for our planet,it is for ourselves anyways...I would love to if I am avalabile, when does this activity take place and where, at what time?
What will I need to bring with me?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Doua Enunturi In Care Pronumele Personal Ei Sa Aiba Functie Sintatica De Atribut Pronominal Si De Complement.
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati!!!!! (576-1²)*(576-2²).............*(576-100²).
Distanta De La Bucuresti La Craiova Este De 234km.Dela Fereastra ,automobilului Mihai Observa Ca Pe Borna Kilometrica De Pe Marginea Soselei Scrie:Craiova-134km
Propozitii Cu Baiat , Impresii ,freamat , Am Mas Adica Am Ramas E O Prescurtare,inganat Si Bucium Adica Instrument De Suflat PLiizzz Dau Coroana
Trei Fraze Cu Loc Substantivala, Adverb ,loc Adverbiala Sa Fie Exprimata Prin C.C.L
Cât De Grea Va Fi Sacoșa Ioanei Dacă Ea A Cumpărat Și A Pus În Sacoșă : 2 Kg De Orez, 3,5 Kg De Cartofi, 375 G De Lămâi Și 1,25 Kg De Ceapă?
Sorin Are Cu 10 Ani Mai Mult Decat Dan.Peste 5 Ani Sorin Va Fi De 2 Ori Mai Invarsta Decat Dan.Cati Ani Are Sorin
O Propozitie Cu Cuvintul Gradina Numai El Trebuie Sa Fie Complement
1) Dintr-un Numar Se Scade Suma Numerelor 43si 25,apoi Rezultatul ;se Mareste; Cu 38 Si Obtinem 40.Care Este Numarul Dat? /// 2) Intr-un Cos Sunt Cu 21 De M
Da Exemple De Cate Trei Cuvinte Care Sa Se Termine Cu Silabele Indicate: re ta sa de ma te