RO Study
👤
Dragospantea94
Dragospantea94
13-12-2018
Engleza
a fost răspuns
ce înseamnă ruler și classroom
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-12-2018
Ruler=riglă
Classroom=sală de clasă
Answer Link
ESUZIS
ESUZIS
13-12-2018
ruler-rigla
classroom-sala de clasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati,in Multimea Nr Intregi,inecuatia 4(x-1)²-7≤(2x+5)² (vreau Rezolvarea Detaliata)
Dimineața Era Măreață... Geana De Foc A Unui Soare Curat Începuse A Se Aprinde După Piscurile Înalte Ale Munților Râpoși Din Stânga Ozanei ; Neguri Fumegânde Pl
Am Si Eu O Intrebare!Ce Sunt Neologismele(si Daca Puteti Sa -mi Dati Si Niste Exemple Va Rog)
Din Ce Numar Trebuie Sa Scazi De 7 Ori Cate 8 Si Inca 13 Pentru A Obtine Intreitul Celui Mai Mic Numar De Zeci?
Prrimetrul Unui Patrat Este 24 Cm.Apotema Patratului Are Lungimea Egala Cu:(rezolvare Si Explicat)
Dintr-un Balot S-au Cumparat 14 M,din Alt Balot 36 M Si S-a Platit 18960 Lei. Stiind Ca Un Metru Din Stofa Din Al Doilea Balot Costa De Patru Ori Mai Mult Ca Un
1.Unui Produs, Care Costa 150 De Lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Initial. Determin
MULTE PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Un Pescar A Prins Un Peste Despre Care Afirma: ,, Coada Are 3 Kg , Capul Cantareste Cat Coada Si Jumatate Din Trunchi, Iar Trunch
Sa Se Calculeze Distanta De La Punctul O(0;0) La Punctul De Intersectie A Dreptelor [tex]d_{1} [/tex] : 2x-y-2=0 Si [tex]d_{2} [/tex] : X+3y-8=0
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Prod Electrocasnice , Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei . Reducerea A Fost De?