RO Study
👤
Babuna
Babuna
13-12-2018
Matematică
a fost răspuns
va roooooooooooooogggggg
Răspuns :
Musatadrian29
Musatadrian29
13-12-2018
Răspuns
Explicație pas cu pas:
13+13+13=39
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Va Rog
Aflati Media Aritmatica A Zece Numere Rationale , Stiind Ca Media Aritmetica A Prilelor Doa Numere Estse 5 , Madia Aritmetica A Urmatoarelor Trei Numere Este 25
Suma A Trei Numere Este 170. Aflați Numerele, Știind Că Primul Reprezintă 50% Din Al Doilea, Care Constituie 75% Din Al Treilea. Cît La Sută Reprezintă Suma Lor
Opinia Pentru Semnificatia Proverbului:"Pericolul Este Vecinul Cel Mai Apropiat Al Sigurantei ".
Transformati In Fractie Zecimala Finita Folosind Simplificarea 2 Supra 20
Hey! Puteti Sa Imi Scrieti Cam 5 Propozitii, Ca Sa Le Analizez? Mersi!
Irina Are De 3 Ori Mai Putine Jucarii Decat Maria Si In Acelasi Timp Cu 30 Mai Putine Decat Flavia. Cate Jucarii Are Fiecare Fetita Daca Au In Total 80 Jucarii?
1. Concentraţia De Sare A Unei Soluţii Este De 15%. Ce Cantitate De Sare Se Găseşte În 2540 Kg De Soluţie? 2.Într-un Vas Se Află 20 Litri De Soluţie De Apă Cu S
In Doua Vase Sunt 149 L De Apa. Stiind Ca In Primul Vas Sunt Cu 6 L Mai Putini Decat Al Doilea, Sa Se Afle Cati Litri De Apa Se Afla In Fiecare Cas.
Cine Mi~ar Putea Face Si Mie: O Poezie Minunata Despre Dorinta De A Trai Si A Iubi ,am Nevoie Pentru K E Tema De Vacanta,dak Se Poate De Mai Mult De 2 Strofe.M