RO Study
👤
Iancugeorge030
Iancugeorge030
13-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex 7 si 8
Rapid vă rog
Răspuns :
Crys157724
Crys157724
13-12-2018
7.) 540:6=90 lei / pe zi
90×4=360 lei ( in 4 zile )
la 8 nu am invatat inca cu nr proportionale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Propozitile Cu Predicate Potrivite Uriasul.........langa Foc.Copii..........din Gradina Uriasului.Eu.............natura............pasarile Calatoar
Suma Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este De 36 Cm.lungimea Dreptunghiului Este De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea Lui.cat Masoara Lungimea?dar Latimea?
Pentru A Cumpara Un Album De Arta ,Mara A Primit Dela Bunica 3 Bancnote De 5lei,iar De La Mama Doua De 10 Lei. Afla Cat Costa Albumul Daca Fetita A Pus Si Cei
Impartind Un Nr La 27 Obtin 287. Ce Nr Am Impartit?
Subliniati Predicatele Si Subiectele Din Textul: Maria A Ramas Singura În Gradina.parinti Ei Sunt La Munca.fetita Aude O Miscare.ea Este Atenta.a Aparut Un Aric
Noteaza Afirmatia Cu A Daca Afirmatia Este Corecta ,si Cu F Daca Este Falsa . a)Sulful Este Raspandit In Natura Sub Forma De Compusi ( Sulfuri , Sulfati) Dar S
Scrie Un Text De 4-5 Randuri In Care Sa Prezinti Etapele Pe Care Le Parcurgi Pentru Realizarea Unui Portofoliu La Stiinte
Din Suma De 513 Lei Ana A Cheltuit În Prima Zi 4 Supra 9, Iar În A Doua Zi 3 Supra 5 Din Rest. Câți Bani Iau Rămas Anei? Vă Rog Dau Coroana
VABC Pir Tringhiulara H = 6 Radical Din 3 R = 12 Aflati : Latura , Ap , Muchia , Ab , Al , At , V
Punctul A Rog Mult De Tot❤❤❤❤