RO Study
👤
Raduvalentin1
Raduvalentin1
13-12-2018
Fizică
a fost răspuns
forta de tractiune unitate de masura
Răspuns :
MihaiVasilescu03
MihaiVasilescu03
13-12-2018
Pai unitatea de masura la forta de tractiune este Newton
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Ipotenuza Egala Cu 30 Cm Si O Cateta 24 Cm, Atunci Aria Sa Este Egala Cu .... Cm²2. Un Romb Are Diagonalele De 36 Cm Si 48 C
Cine Imi Scrie O Scurta Naratiune(de 10-15 Randuri),in Care Sa Realizez O Antiteza Intre Doua Personaje,situatii Sau Idei?
Doi Pescari Au Pescuit 649 Kg De Peste. Dupa Ce Primul Pescar A Vandut 135 Kg De Peste Si Al Doilea 190 Kg, Primul A Rams Cu O Cantitate De 5 Ori Mai Mare Decat
Traduceti-mi Si Mie Partea Asta:Passe Donc Au Table, Maurice, Et Écris Le Texte Du Poème Au Lieu De Bavarder Comme Une Pie... Comment? Tu Ne Sais Pas L'ecrire?
Poate Sa Ma Ajute Cineva Cu O Povestire De15 Randuri Cu Titlul 1Aprilie
Ana, Ioana Si Marcela Au Impreuna 29 de Ani. Peste Citi Ani Cele Trei Voi Avea Impreuna 35 De Ani?
Subiectul 2 Exercitiul 2
In Schema De Mai Jos Este Indicata Greutatea Unui Corp Cu Masa De 1N Greutatea Unui Corp cu Masa De 1 Kg La Suprafata Plantelor Sin Sistemul Solar.Determina Gr
Povestirea Sau Rezumatul Carti Sfarleaza Cu Fafeaza Puteti Si Pe Internet vreau Povestirea Ei E de Victor Ion Popa
Problema 2 Vreau Sa Imi Spuneti Daca E Corect Rezolvata Si Sa Imi Spuneti Cum Sa Arat Ca Perimetrul E Mai Mic Atunci Cand Am O Latura Cu Un Radical....(punctul