RO Study
👤
Dariamandache345
Dariamandache345
12-12-2018
Geografie
a fost răspuns
Lanț de munți submarini
Răspuns :
Andre9924
Andre9924
12-12-2018
Cel mai lung lant de munti submarini este Dorsala Atlantica.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Dreptunghiul ABCD, Cu AB = 12 Cm, BC = 18 Cm. FieM, NE (BC), Astfel Încât BN = CM = 12 Cm Şi R Mijlocul Segmentului AB.a) Să Se Calculeze Aria Drep
Va Rog ,ajutati-ma!!! Răspundeti La Următoarele Întrebări: Din Cartea "Toate Pandele Sus!" 1.De Ce S-au Hotărât Cei Doi Prieteni Sa Exploreze Tara De Foc? 2.Und
In Figura 2 Este Reprezentat Trapezul Isoscel ABCD,in Care AB||CD,AC∩BD={O},AB=12 Cm Si CD=6 Cm.Se Stie Ca M(<BOC)=2m(<AOB),iar Punctele M Și N Sunt Mijlo
Cand Din ,,a"14-am Luat.Si-apoi 18i-am Adunat,Am Gadit Ca Rezultat,87,imediat!.Dar Cat E ,,a",nu Ma Decid!.Calculati-l Voi, Rapid!
Cine Îmi Spune Și Mie Va Rog Personajele Cărți Socoteala Diavolului
In Enuntul "Dar Inca Nu V-am SPUS Nimic ,cuvantul Scris Cu Litere Mari Este: A) Verb La Modul Indicativ,timp Perfect Compus,persoana A I -a , Nr. Singular B)Ver
Ionuț Are 20 Lei .El Vrea Să Cumpere 6 Caiete. Un Caiet Costă 3 Lei Bucata Sau 5 Lei Bucata . Câte Cauete De Fiercare Fel Poate Cumpăra Ionut ?
Un Divizor Par Al Nr. 24 Este Egal Cu:Repede⚠️⚠️⚠️
Determinați Produsul Cartezian Al Mulțimilor : A = {-1,1,2} Și B={0,3}Vă Rog Mă Puteti Ajuta ?
Ionuț Are 20 Lei .El Vrea Să Cumpere 6 Caiete. Un Caiet Costă 3 Lei Bucata Sau 5 Lei Bucata . Câte Cauete De Fiercare Fel Poate Cumpăra Ionut ?