RO Study
👤
Vsabalchin0
Vsabalchin0
12-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Urgent imi trebuie la matimatica
Răspuns :
PownedHD
PownedHD
12-12-2018
mai mic este sinπ, care este egal cu zero 0
Answer Link
Bobik11
Bobik11
12-12-2018
Cel mai mic numar este A) sintπ .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Motivul Pentru Care Venirea Lui Creangă La Junimea Reprezintă Un Eveniment
Exercises 1 And 2 Complete The Words In The Sentences
Se Citeste Un Numar De 9 Cifre. Sa Se Afiseze Toate Numerele Obtinute Prin Permutarea Cifrelor La Stanga. Vă Rog, Ajutor! Îmi Trebuie Până Mâine!
Urgent Dau CoronaEse In Baza Conceptelor Studiate Tema Pentru Acasa Selectati Un Concept Din Cele 20 Studiate Pe Parcusul Orelor Apoi In Baza Lui Formulati O P
În Figura Alăturată Este Reprezentată O Prismă Triunghiulară Regulată Dreaptă ABCA Β C, De Baze ABCși A B C ' ' ' , Cu Muchiile ABși AA'egale. Știind Că Ar
Ma Ajutati Pls Va Rog Urgent Dau Coroana
Calculati Masa Sarii Formate La Intera Tiunea Cloruli De Bariu Cu 196g De Acid Sulfuric
Se Dau Elementele Na, H, Cl. Scrieti Compusii Chimici Posibili Între Aceste Elemente Si Tipul De Legatura. Urgent, Sunt În Ora
Scrie Un Enunt Despre Bufnite , Sub Forma Unei Fraze Alcatuite Din Doua Propoziti Principale Coordonate Prin Conjunctie Coordonatoare Copulativa
13.Determinați Cifra X Pentru Care Următoarele Fracții Sunt Reductibile 14.Determinați Cifra X Pentru Care Fracțiile Următoare Sunt Ireductibilecine Mă Ajută Da