RO Study
👤
TomStreams
TomStreams
11-12-2018
Limba română
a fost răspuns
Sensurile cuvântului a depăna
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
11-12-2018
a depana = a povesti
Answer Link
Alexandra3347525
Alexandra3347525
11-12-2018
A depăna=A nara A spune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Rolul Verbelor In Crearea Imaginii Poetice In Strofa Urmatoare: ,,Mihai Il Zareste Si-alege vreo Doi/ Se-ntoarce Si Pleaca Spre Gloata, / Ca Volbura
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
Folosind Regulile Vorbirii Treceti Urmatoarele Texte Din Vorbire Directa In Vorbire Indirecta!!!URGENT SI SCUZE CA NU AM MAI PUS LITERA MARE SAU LINIA DE DIALOG
Suma A 3 Nr Este 607.Daca Adunam ,pe Rand,fiecare Din Aceste 3 Nr Cu Aacelasi Nr ,obtin 435,147 Si Respectiv 55.Care Sunt Cele 3 Nr?
Un Calator Si-a Programat Sa Parcurga Un Drum In 4 ZileIn Prima Zi Merge O Distanta De 4 Ori Mai Mica Decat Drumul,a Doua Zi Merge O Distanta De 3 Ori Mai Mica
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Aceasta Problema ?daca Triunghiul Dreptunghic MNP , M( <M )= 90 Grade, Are Cateta MN =12√3 Cm , Iar MQ Perpendicular NP , Q ∈ ( NP)
Daca Un Paralelogram Are Aria Egala Cu 24√3 Cm² Si Lungimile Laturilor Egale Cu 8 Cm Si Respectiv 6 Cm, Atunci Masurile Unghiurilor Paralelogramului Sunt Egale
Hai Ma Va Rog Eu Ajutati-ma.. La Aceasta Problema... Intr-un Trapez Isoscel ABCD , AB || CD ,
Ce Culoare Are Turnesolul In Prezenta Acidului Clorhidric?
Cum Se Determina Sarea Dintr-o Supa?