RO Study
👤
Bea23
Bea23
11-02-2015
Chimie
a fost răspuns
care sunt aliajele ce contin fier?
Răspuns :
Lany
Lany
11-02-2015
1)Fonta=
Fonta este aliajul fierului cu carbonul.
2)Oteluri=
Otelul se obtine din fonta si fier vechi (deseuri),prin topire si afinare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema Universul Casa Omului.Ajutati-ma Vog Este Urgenttttttttttttttttt.
1.formuleaza Familia Lexicala,din Tre Termini Pentru Cuvintul:Drum-1.drumet,2.drumurile,3???.............1.1Alcatuieste Cite In Enunt Cu Toate Cuvintele Din Ite
Varog Ajutatima!!!Sa Construiti Enunturi Cu Formele Negative Ale Gerunziilor Verbelor: A Vedea, A Asculta, A Pronunta.
Cu Cat Trebuie Sa Se Scurteze Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 102 Cm,pentru A Se Obtine Un Patrat Cu Perimetrul De 64 Cm ?
Am Nevoie De O Descriere Cu Tema „Un Colț De Natură”
Dintr-o Cls Sunt 12 Baieti Si 18 Fete Se Alege, La Intamplare , Un Elev . Probabilitatea Ca Elevul Ales Sa Fie Baiat Este ...?
O Subunitate Militara A Fost Asezata In Randuri De Cate Patru Militari,alta Data In Randuri De Cate Cinci Militari Iar Daca Sunt Asezati Cate Sase Militar
Va rog Macar O Ideea La Ce As putea Scrie ,un Eseu La Tema :''Mă Simt Sigur Cand Navighez pe internet,deoarece Stiu Ce Trebuie Sa Fac'''
Ce Substanta Participa La Sporirea Duritatii Celulelor Tesutul Mecanic La Plante
Mihai A Adormit La 14;45 Si S-a Trezit La 16;15. Cate Secunde A Dormit Mihai?