RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-12-2018
Istorie
a fost răspuns
va rog la istorie dau coroana ex 3 dau o 100 p
Răspuns :
CiocoHead
CiocoHead
10-12-2018
Pai conform desenului, observam ca Imperiul Rus se vede ca o caracatita care isi intinde bratele pe toata Europa, deci de aici reiese dorinta de cucerire si de obtinere a cat mai multe teritorii pentru extinderea Imperiului Rus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Demonstreaza Ca Opera Apratine Unei Fabule\basm\nuvela\schita\roman?
Știe Cineva Cum Se Afla Valenta Fata De Oxigen Sau Hidrogen?
Cum Fac Procesul De Ionizare A Atomilor Cu Z=12 Si Z=16?
Pe O Creanga Sunt 20de Pasari.Un Vanator Nimereste 2.Cate Pasari Mai Sunt Pe Creanga?
Cum Rezolv Problema Comis-voiajorului Folosind Algoritmul Coloniei De Furnici. Vreau Cod Java. Multumesc.
Bunicul Are Atatia Ani Cat Mine Si Parintii La Un Loc.Determinati Ce Varsta Are Fiecare Membru Al Familiei,daca: -eu Am Varsta Egala Cu Cel Mai Mare Nu
Am Nevoie Urgent La Limba Si Literatura Romina De Un Dialog Intre 2 Peroane Ca Discutia Lor Sa Fie Despre Un Film.Va Rog Frumos Ajutatztimaaa!!!De 10 Replici Am
Am Nevoie Urgent La Limba Si Literatura Romina De Un Dialog Intre 2 Peroane Ca Discutia Lor Sa Fie Despre Un Film.Va Rog Frumos Ajutatztimaaa!!!De 10 Replici Am
Construieste Fraze In Care Verbele De Mai Jos Sa Fie Regente Pt SB Si Pra Parea, A Ajunge, A Ramane :o3
Pe Laturile [Ox Si [Oy ale Unghiului xOy Se Iau Punctele A Respectiv B Astfel Incat [OA]≡[OB]. Mediatoarele Segmentelor [OA] SI [OB] Se Intersecteaza In Puncte