RO Study
👤
Ooopiitiica
Ooopiitiica
10-12-2018
Matematică
a fost răspuns
E(x)25x^2-40xy+16y^2
Răspuns :
Dybala19
Dybala19
10-12-2018
Răspuns
E(x)=(5x-4y)^2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In R Ecuatia √x-3+√5-x=lg100
Din Intreaga Cantitate De Combustibil Existenta,o Centrala Termica A Cosumat,in Prima Luna,5 Supra 27,in A Doua Luna Cu 1 Supra 27 Mai Mult Iar In A Treia Luna
Imi Puteti Spune Si Mie Cat Se Obtine : (√5 1) (1- √5) 5 = ??
Ajutati-ma ! Suma A Doua Numere Naturale Este Mai Mica Cu 19 Decat Cel Mai Mic Numar Scris Cu Patru Cifre.Daca Se Imparte Numarul Mai Mare La Numarul Mic,se
Dintr-o Ciocolata Dreptunghiulara Lipseste O Bucata Tot De Forma Dreptunghiulara. . Cofetarul Doreste Sa Separe Ciocolata In Doua Parti Egale Dintr-o Singura Ta
Va Rog Ajutati Ma Si Pe Mine Cu Acest Exercitiu. Este Un Tabel In Care Marimile X Si Y Sunt Direct Proportionale Cu Mai Multe Valori Din Tabel.Dar Nu Stiu Ratio
Ma Gandesc La Un Numar Si Aflu Unul De 2 Ori Mai Mare Decat El.La Produs Adaug 15 Si Obtin 31.La Ce Numar M-am Gandit?
Aratati Ca Fractia 11n+ 3 Supra 7n+ 2 Este Ireductibila,oricare Ar Fi N E N
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate . (Eu Leam Scris Cu Litera Mare ) A (pe Masa De Stejar Erau FRUNZE . B) Cadeau FRUNZELE Galbene Din Pomi
1.O Baie Are Lungimea De 3,5m Și Latimea De 2,5m . De Cate Placi De Gresie In Forma De Patrat Cu Latura De 25 Cm Este Nevoie Pentru A Acoperi Podeaua ? 2.Un Dr