👤

In 10enuntiri ce fel de cetatean sun eu dau coroana

Răspuns :

1)Eu sunt un cetatean care este mandru de tara lui.
2)Sunt un cetatean curajos.
3)Eu mereu voi fi un cetatean respectuos.
4)Din dragoste pentru tara mea voi lupta(vrednicie)
5)Eu sunt si voi fi unit cu tara mea.
6)Eu si toti cetatenii suntem o familie.
7)Sunt mandru de tara(cetatenia)mea.
8)Drumul care a calauzeste este spre tara mea.
doua le gasesti tu

A fi un cetatean bun i-a in ansamblu nu doar drepturile dar si obligatiile pe care ar trebui sa le respectam si sa ducem la o societate bine dezvoltata din punt de vedere al educatiei ceea ce constituie mult pentru o tara.

Da,pot afirma ca sunt un cetatean bun al RM care doreste a schimba tara si care isi dezvolta spiritul critic pentru a dezvolta un viitor constructiv si pe de alta parte mai dezvolt si spiritul de dreptate care ma va ajuta la indeplinirea acestui lucru.

A fi un cetatean bun inseamna patriotism ,curaj si sacrificiu chiar.Pentru a putea face o tara mai buna cetatean cu cetatean aduna un grup care lupta si care uninu-si forta schimba tara,iar la un nivel mai inalt ajungind vom putea fi un exemplu pentru alti cetateni poate chiar ai altor tari. Pentru mine a fi un cetatean bun inseamnaSondaj: Ce inseamna un cetatean bun?

Adaugat la: 2012-10-23 | Afisari: 2753 | Comentarii: 0 | Categorie: Actiunea zilei

Share

V-ati intrebat vreodata ce inseamna sa fii un bun cetatean? Aveti o definitie proprie pentru a defini un cetatean bun?

Definitii din care puteti alege un raspuns

Un bun cetetean inseamna:

• Sa fii atent la ce se intampla in interiorul comunitatii tale si sa iei atitudine

• Sa te implici in proiecte sociale, de mediu, de ajutorare a persoanelor sarace

• Sa fii politicos cu alti cetateni

• Sa participi voluntar la actiunile de curatenie ale orasului

• Sa ajuti oamenii din jurul tau

• Sa fii civilizat

Sunt un cetatean devotat.