RO Study
👤
Ionela1710
Ionela1710
10-12-2018
Istorie
a fost răspuns
care erau functiile lui Octavian Augustus
Răspuns :
Mariaalexandra59
Mariaalexandra59
10-12-2018
cum adică funcții? el a fost primul Împărat Roman, a condus ca dictator, a încheiat un secol de războaie civile si a adus o era de pace
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Valoarea Expresivă A Versului "Nisipuri Prind Să Fiarbă"
Ordoneaza : 1) Isn T / Today / Mum / Working 2) Cycles / In The Park / She / Sometimes . ce Inseamna : Clever , Quiet , Yesterday . cum Se Spune La : Jobene ,
Ordoneaza : 1) Isn T / Today / Mum / Working 2) Cycles / In The Park / She / Sometimes . ce Inseamna : Clever , Quiet , Yesterday . cum Se Spune La : Jobene ,
Media Geometrica A Doua Numere Este Egală Cu 6.Unul Dintre Numere Este 12.Suma Celor Două Numere Este Egală Cu
Descrieti Un Copil Care Are Calitatile Opuse Calitatilor Voastre.
Tripleaza Dublul Numarului 28
Heii! :) Am Nevoie, URGEENT, De Rezumatul La "Glasul Iubirii" De Liviu Rebreanu! Nu Am Cartea, Şi Biblioteca E Închisă. AJUTAȚI-MĂ, VĂ ROG!!
Determinați Numerele Naturale De Doua Cifre Care Se Măresc Cu 36 Dacă Se Schimba Ordinea Cifrelor
68 De Puncte!!! Ce.ar Fi Sa Le Scri Parintilor Tai O Intamplace Hazlie Intr.o Scrisoare,din Aceasta Calatorie In Irlanda??
Un Pix Si Un Stilou Coste 5 Lei , Un Stiluo Si Un Caiet Costa 7 Lei , Iar Un Pix Si Un Caiet Costa 6 Lei . Aflati Cat Costa Fiecare Obiect.