RO Study
👤
Catalinraul100
Catalinraul100
10-12-2018
Matematică
a fost răspuns
2pe 3 ca fractie zecimala este
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
13-12-2018
Răspuns
0,(6) = fractie zecimala periodica simpla
Explicație pas cu pas:
2/3 = 0,(6) = 0,66666666...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica De Ce Este Important Ca Mediile Prezentate Sa Fie Ferite De Poluare Și De Acțiunile Nechibzuite Ale Omului?pls Repede Dau Coroana.
Formulează O Întrebare Pentru Propoziția:Vreau O Sanie Pe Care Au Visat-o Toți Lemnarii.Vă Rog Frumos!
C) Figura Alăturată Reprezintă Schita Curţii Unei Şcoli În Formă De påtrat ABCD. Lungimea Pasului Lui Bogdan Este De 60 Cm, El face 100 De Pași Pe Minut Şi Parc
B. 6 X 9-366 X 9 + 63i 9 Adaugă Diferenta
X²-7x+6=0care Este Rezultatul Pls
Hunger La Galete.2°/Complète Ces Phrases Avec Le Verbe DIRE Au Présent1. Vous ..... À Vos Petits Frères De Se Taire.2. Nous ...******... Au Bateau De Revenir.3.
Va Rog Repede Analizați Subiectele Predicatele Substantivele Adjectivele Pronumele Și Verbele
Salut Am Mare Anevoie De Alcatuit O Compunere Cu Atitlul Iarna Ca Ain Vis Varog Ajutatima
Clasa A 7-a, Va Rogg 4.Noteaza Funcția Sintactica A Subst. Adjuncți Din Enunțurile De Mai Jos:a)Am Spart Paharul Din Fata Măriei Dintr-o Greșeală. B)Am Mers La
Răspundeți Cu Adevărat Sau Fals: 1.Planul De Afaceri Cuprinde Puncte De Reper Si Alte Elemente Ajutatoare Pentru Orientarea In Mediul Economic.(A/F)2. Prin Int