RO Study
👤
2000000342
2000000342
09-12-2018
Arte
a fost răspuns
ce este aeta decorativ aplicata??
Răspuns :
Cosminveverita57
Cosminveverita57
10-12-2018
este o artă decorativă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana!!!!!!!!
După Două Reduceri Consecutive De Pret, Prima De 5%, Iar A Doua De 20%, Un Teetoncesto1140 De Lei. Care A Fost Pretul Inițial Al Telefonului?coroana Pe Cap Va P
Va Rooog! Repede! Va Imploooor! Dau Coroana!
Laura Are In Lerbar 26 De Plante, Daniela - Cu 7 Plante Mai Multe,Marina - Tot Atâtea Cat Laura Si Daniela Au Impreuna,Formulati Intrebarea, Astfel Incat Proble
Ajutati Ma Va Rog :((
Plecam In Excursie.Din Clasa Mea Merg 14 Elevi.Am 27 Insigne Si Vreau Sa Ofer Fiecarui Copil Cate 3.Cati Copii Vor Primi Insigne?De Cate Mai Am Nevoie Ca Sa Aju
3.a) Aflaţi Suma A Cinci Numere, Știind Că Media Lor Aritmetică Esteegală Cu 23b) Suma A Patru Numere Naturale Este Egală Cu 56. Aflaţi Media Loraritmetică.Va R
C)Dupa 2 Scumpiri Succesive Cu Cate 10% Pretul Produsului Este De 363 De Lei. D)Pretul Produsului Dupa 2 Ieftiniri Succesive Cu 10% Este De 162 De Lei. E)Dupa O
Identifică Verbul La Modul Impersonal Din Enunțul De Mai Jos , Iar După Aceea Precizează Modul Și Funcția Sintactică A Acestuia .
Am O Tema La Engleza Pt Vacanta De Vara ... Am De Facut Un Dictionar(englez-roman) Cu Min. 300 De Cuvinte.. Am Aproape 10 Cuvinte Puse De Mine... Pentru Restul