RO Study
👤
Badarau1
Badarau1
10-02-2015
Fizică
a fost răspuns
ce se numeste putere mecanica
Răspuns :
NicoleCherryOriginal
NicoleCherryOriginal
10-02-2015
Puterea mecanică arată capacitatea unei forţe de a efectua lucru mecanic, se notează cu P şi are următoarea formulă de calcul :
P = L / T
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Atrei Numere Este 1032.Aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Triplul Primului, Iar Al Treilea Este Cu 60 Mai Mare Decat Jumatate Din Primul Numar.
Aflati Valoarea Raportului Dintre: A) 3m Si 0,3 Dm.b) 4,2ha Si 120 M Patrati
Hristos a Inviat!!!Alcatuiti propozitii In Care Prepozitiile 'contra' 'imprejurul' 'inapoia' 'contrar' 'conform' 'aidoma' Sa Insoteasca : Subs
Am Nevoie De 50 sau Cel Putin 35 ecuatii Chimice. Dar Care Sa Fie 100% Corecte
Suma Dimensiunilor Unui Dreptunghi Este 33 Cm Iar Diferenta Lor Este 3. Aflati Aria Dreptunghiului. (Problema Care Se Rezolva Cu Ajutorul Ecuațiilor)
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul in Padure Va Rog Frumos Cu Verbele Au Inverzit Alearga Zumzaie Susura Adie Am Vazut Vom Reveni . Multumesc
Sa Se Calculeze Cantitatea De Oxid De Fier ( II ) Care Poate Fi Redusa Cu Hidrogenul rezultat In Urma Reactiei A 156 G K Cu Apa . Exprimati Raspunsul In Grame
Cum Pot Traduce, Cat Mai Corect Gramatical, Urmatoarele Propozitii:1. Cum Pot Traduce, Cat Mai Corect Gramatical, Urmatoarele Propozitii:1. Misera Et Infelix Es
X La Patrat 2 +3x+2 Descompuneti
Exprimati-va Parerea In Legatura Cu Evaluarea Nationala.