Răspuns :
Iarna
Este iarnă.Totul în jur este acoperit cu un strat gros de nea și sărbătorile se apropie.
Pe la fiecare casă este o luminiţă care face o atmosferă de sărbătoare.Copiii au împodobit cu jucării sclipitoare brăduţul vesel.Bunicii privesc pe fereastră mantia ca argintul.Părinţii au pregătit masa de Crăciun.Afară fulgii se leagănă,dansând într-o horă.Crivăţul a trimis vântul supărat să cuprindă tot orașul.
Așa este mereu,în fiecare iarnă!
Sper că te-am ajutat!!!
Iarna
Este o zi frumoasă de iarnă. Fulgii se leagănă prin bătaia vântului. Zăpada seamănă cu o mantie ca argintul. Ies afară şi simpt un vânt supărat care bate în lung și-n lat, dar acel brăduț vesel din grădină pare neschimbat. Seara mă duc cu părinții mei în grădină să împodobim bradul şi totul în jur era alb ca filele unei cărți nescrise.
A fost o zi frumoasă.
Este o zi frumoasă de iarnă. Fulgii se leagănă prin bătaia vântului. Zăpada seamănă cu o mantie ca argintul. Ies afară şi simpt un vânt supărat care bate în lung și-n lat, dar acel brăduț vesel din grădină pare neschimbat. Seara mă duc cu părinții mei în grădină să împodobim bradul şi totul în jur era alb ca filele unei cărți nescrise.
A fost o zi frumoasă.