RO Study
👤
GFA87
GFA87
08-12-2018
Limba română
a fost răspuns
ex 5 si 6 , va rog din suflet
Răspuns :
Abethe6
Abethe6
08-12-2018
6. Am vazut o umbra pe perete.
Tema mi se pare in umbra. (nu intelegi)
Capul Mariei este mare.
Alexandru nu are cap. (nu are logica)
Am primit o floare de la el.
Scuze, nu stiu mai mult
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Se Afla 9 Creioane Rosii, 6 Albastre Si Unul Verde. Care Este Cel Mai Mic Numar De Creioane Ce Trebuie Scoase, Fara A Privi Inauntru,pentru A Fi Si
Va Rog! Precizeaza Mijlocul De Imbogatire A Vocabularului Folosit In Formarea Cuvintelor:binele,-mprieteni,acestui.
Cate Zile A Avut Luna Februarie A Anului 1864
Bunica A Uitat Robinetul Deschis La Baie. Robinetul A Curs Timp De 8 Ore. La Fiecare Minut S-au Scurs 7 L De Apa. Afla Cati L De Apa S-au Pierdut In Cele 8 Ore.
O Camera In Forma De Paralelipiped Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are Lungimea De 12 M,latimea De 8 M Si Inaltimea De 2.5m.a) Calculati Aria Suprafatei Podelei.b)Cei
Scrierea Fractiei Zecimale 2,1(3) Ca Fractie Ordinara Ireductibila Este: A) 106 Supra 45; B)32supra15; C)19supra9; D) 71 Supra30. Vreau Calculul Si Rezultatul C
Cine Ma Poate Ajuta Cu Opinia Persoanala Fata De Cartea Matilda De Roald Dahl?
Hey,am O Intrebare!Cum Este Cuvantul Need La Forma De Past,fiind Un Verb Iregulat?!P.S;Marchez Cel Mai Bun Raspuns! ;) Si Vreau Un Raspuns Cat Mai Rapid,daca Se
Un Paralelipiped Dreptunghic Cu L=230cm,l=70cm Are Volumul Egal Cu 2415 L.Cati Cm Are Inaltimea Paralelipipedului?
De Cati M ^{3} De Apa Are Nevoie Mihai Pentru A Umple Pe Jumatate Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 8 Dm,latimea De 60cm Si Inaltim