RO Study
👤
Cusiacadina
Cusiacadina
08-12-2018
Limba română
a fost răspuns
“Îi spune” la ce timp verbal este?
Răspuns :
Amy952
Amy952
08-12-2018
Ii spune- timpul prezent
Answer Link
Nanina07
Nanina07
08-12-2018
Ii spune - timp prezent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Procedeul Prin Care S-au Format Cuvintele Următoare:patriotism,întristare,liber-schimbism
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele De X+2 Si X+5,iar Iopotenuza De 2x+1 (x Este Număr Real Strict Pozitiv). Aflați Laturile Triunghiului. Va Rog Ajutați-mă...
Determinați Inversul Numărului Rațional X În Următoarele Cazuri X Egal Cu Paranteză Pătrată 1,1 Perioadă 6 Supra 3,5 Plus 1 Închidem Paranteza Pătrată La Putere
IV. Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Tipărite Cursiv :El Este CORECT .A Răspuns CORECT La Întrebare.Se Aude CÂNTÂND .Vine CÂNTÂND .
Ce Este O Axiomă ? .
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Următorul Exercițiu ! Cine Se Pricepe La Engleză , Rog Frumos Să Mă Ajute Și Pe Mine !! Ofer Cel Mai Bun Răspuns !!1. Complete Th
Scrie O Compunere Din 5-6 Propozitii Despre Lalea (expresii Plastice)
There Are More Examples Of Past Perfect In Catherine's Letter.Identify Them And Explain Why Were Used There. Va Rog Frumos .....imi Trebuie Urgent. Dau Coroana
VUnedoua Zi De Naste:TEMA: 30.03.2020.I Subliniati Formele Corecte Dire Enconturile.A. Douăzeci Élexi / Douazeci De Elevi Au Fost Prezen2. Aer Venit Optioorigec
Determinați Forma Generală A Soluțiilor Următoarelor Ecuații :a)x+y+10=15;b)5x+8y-1=0;c)2x-3y+4=0;d)4x-2y+6=0 Dau Coroana !