RO Study
👤
Dollyflory85
Dollyflory85
06-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos urgeeent dau coroana
Răspuns :
Amy952
Amy952
06-12-2018
In cutia mare cu cerculețe trebuie sa mai desenezi 5 cerculețe
In cutia mare cu triunghiuri nu trebuie sa mai adaugi nimic.
In cutia mare cu pătrate trebuie sa tai 7 pătrățele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Numere Rationale Este 180. Unul Dintre Numere Este 45. Sa Se Afle Celalalt Numar
Buna.Am O Problema La Matematica Pe Care Nu Reusesc Sa O Rezolv Corect.Cerinta Este Aceasta: Catul A Doua numere Este 6,iar Diferenta Lor Este 250.Aflati C
Am Nevoie De 2 Fraze In Care Circumstantiala De Cauza Sa Preceada Regenta Si Alte 2 Fraze In Care Cauzalele Sa Urmeze Regentei: (elemente De Relatie Diferit)
4.Explicati Modul De Derivare A Urmatoarelor Cuvinte:incetinat,oita,bacita,sipotel,troscotel.5.Precizati Felul Sufixelor -ita Si -el Cu Ajutorul Carora Au Deriv
Sursa A: Tratatele De La Westfalia Si Pirinei Anunta Sfirsitul Definitival Tentativei De Unificare Imperialista A Europei De Catre Casa De Australia. Acestea Da
A)2x+1=13-xb)x+9=7-xc)2+4x=2x+6d)3x-8=5x+10e)x+1+2x=15+4xf)-2x+3=x+8+2x
Propozitii Afirmative/negative Dupa Structura S+P+CCT A+S+A+P+CCT CTT+P+CCMCCL+A+S
Imi Spune Si Mie Cineva,va Rog,personajele Secundare Si Principale Din Snoava(Boierul Si Pacala)
Fie Multimile:A={x Ι X € Z , X≤3 Si X> -4}B={x Ι X € Z, -3 < X ≤ 4}Calculati:a)A U Bb)A η Bc)A-B( η-intersectat)Va Rog Din Suflet Ajutati-ma
Ce Fel De Adverbe Sunt : Zilnic, Indata Si Mereu ?