RO Study
👤
Stanciudenisa2006
Stanciudenisa2006
06-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex.4 ajutorr 40 de puncte
Răspuns :
5eb45t1an
5eb45t1an
06-12-2018
Fiecare găină are 2 picioare
Fiecare cocoș are 2 picioare
Fiecare râță are 2 picioare
Fiecare miel are 4 picioare
Dacă sunt 2 comercianți ar veni totul (---)×2
[(6×2)+(5×2)+(8×2)+(4×4)]×2=
=(12+10+16+16)×2=
=54×2=
=108
În total sunt 108 picioare de animale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintr-o Ladita Cu 48 De Portocale Sau Luat O Data 14 Portocale Si Alta Data 22 Portocale . Câte Portocale Au Mai Rămas ? Vreau Să-mi Dați Si A Doua Întrebare D
Se Considera Trei Nr. A, B, Si C .Daca Media Aricmetica A Numerelor A Si B Este Egala Cu 1,4 Media Aricmetica A Numerelor B Si C Este Egala Cu 2 Iar Media Aricm
Ferigele Sint Plante Decorative Prin Frunzele Sale ,care Formeaza O Tufa Bogata . Ele Cresc Frumos In Locurile Luminate,insa Neaparat Trebuie Evitata Expunerea
Calculati Inaltimea Din Varful Unui Triunghi Isoscel Care Are Laturle Congruente De 45m Si Baza De 54m.
Am O Tema La Romana......Sa Dau Titluri Pentru Revista Clasei!HELP!
Care Zona Naturala Din Australia Este Numita "Tara Spinilor "
Daca micsoram Lungimile Unui dreptunghi Cu Cate 14 Cm , Obtinem Un patrat Cu Latura Egala Cu Latimea Dreptunghiului . Aflati Perimetrul Patratului Si Al Dreptu
Fie (AA') Inaltimea Unui Triunghi ABC. Calculati Aria Triunghiului, Stiind Ca BC Si AA' Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 5 Si AA' = BC + 4cm
Ajutaţi-mă Va Rog Am Nevoie De 4 Fraze Despre Primăvară,şi Analiza Lor Sintactică.Mulţumesc Mult
Barza-alba In August-septembriese Asociaza In Stoluri Pentru A :a.Invata Puii Sa-si Dobindeasca Hrana.b.migra In Tarile Calde .c.prevesti Venirea Toamnei.d.prin