RO Study
👤
Yzza19
Yzza19
06-12-2018
Matematică
a fost răspuns
rezultatul calcului (3x -4 ) (3x+4)-3(√3x-2)la a2
Răspuns :
Mateinfo816
Mateinfo816
06-12-2018
baftaaaaaaaaaaaaaaaaa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie Un Eseu Minim O Pagina De Prezentatintr-o Descriere Un Tablou Care Va Impresionat Si Sa Stabiliti Relatia Intre Literatura Si Pictura
1. Becul Legat La O Baterie Lumineaza Daca Inversam Bornele Bateriei?2. Realizeaza Un Circuit Cu Ajutorul Unei Lamai Si A Doua Placute, Una De Zinc Si Una De Cu
-2x+3(x-3)+x+1pe 3-x+3 Pe 6
Puneti Virgulele Necesare In Textul urmator : Mergand An Excursie Am Constatat ca Primavara se instalase deplin Pe Plaiurile noastre intrucat campul
O Poezie De 4 Strofe
Bratele Unei Pirghii Se Raporteaza Ca 2:3.valoarea Fortelor Aplicate La Capetele Pirghiei Se Raporteaza Ca a-2:2 b-.2:3 c-3:2 d-3:3 e-alte Variante va Rog Ajuta
Exprima raportul Dintre Aria Suprafatei Desinate Cercetarii Si Aria Restuli Suprafetei Parcului Sub Forma De Raport Procentual
Sunt Clasa A 7-a Si Am Nevoie De Ajutor La: 4 Rezistori Identici Se Conecteaza La O Tensiune De 12 W. Grupandu-se Dupa Toate Posibilitatile Posibile Si Stiind
Dac Imi Dai Un Sfert Din Suma Ta, Eu Voi Avea Tot Atat Cat Iti Ramane Tie Cati Lei Avem Fiecare Daca Impreuna Avem 60 De Lei?
Pentru A Construi Un Perete Lung De 8 M , Inalt De 2,2 M Si Gros De 20 Cm. Se Folosesc Caramizi Avand Lungimea De 20 Cm, Latimea De 10 Cm Si Grosimea De 11.cate