RO Study
👤
Irina200001
Irina200001
06-12-2018
Limba română
a fost răspuns
Timp și modul vb SA NU FI REGRETAT
Răspuns :
MarioRo82
MarioRo82
06-12-2018
Mod conjunctiv timp perfect forma negativa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Diferenta A Doua Numere Naturale Este Egala Cu 180, Iar 2 Supra 5 Din Numărul Mai Mare Este Cu 30 Mai Mare Decât 3 Supra 4 Din Nr Mai Mic. A) Numărul Mai M
Bună Seara! Puteți Vă Rog Să Mă Ajutați?...mai Degrabă, Să Îmi Explicați!Poate Greșesc Eu Formulele Sau Ceva, Sper Că M-am Exprimat Destul De Clar Încât Să Se Î
Valoarea Morfologică A Numerarului Din Enunțul: „ Șapte Reprezintă Un Număr Simbolic.” ajutați-mă Am Nevoie De Ajutor!!!! dau Coroana Și Follow!!!!
Incercuieste Silaba Accentuata Din Cuvintele "galbenele" Si "crestetelor"
3(0,5x+1)-7=8 Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!
II. Completați Spațiile Libere Din Textul Care Urmează Cu Termenul Corespunzător (5x0,6p=3p): 1. În Orășelul Francez Blagnac (aflat În Suburbia Orașului Toulous
6. Precizează, În Două - Trei Enunţuri, O Trăsătură Morală A Personajului Manole, Der - In Fragmentul De Mai Jos, Și Mijlocul De Caracterizare, Ilustrându-l Cu
. Suma Numerelor Naturale Care Au Două Cifre Și Care Împărțite La 5 Dau Rest Egal Cu Câtul Este:
Calculeaza In Doua Moduri
Comentează În Cel Puțin Trei Rânduri Care Crezi Că Sunt Pericolele Dacă Nu Păstrezi Calea De Mijloc, Așa Cum Dedal L-a Povățuit Pe Icar Să Nu Zboare Prea Aproap