RO Study
👤
Esraelis156
Esraelis156
05-12-2018
Matematică
a fost răspuns
exercițiile 33 și 34
dau coroana
Răspuns :
Alexandrumarisa
Alexandrumarisa
07-12-2018
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
100 Puncte + Coroana Urgent !!! Turn The Respective Phrases Into Interrogative Passive Ones.
Igiena Nu Are Un Rol Foarte Important In Mentinerea Sănătății.Apa Este Singurul Corp Care Există În Mod Natural In Cele 3 Stări De Agregare. A Sau Fals
Imi Poate Spune Cineva Tipul Subordonatelor Din Fraza: Imi Ajunge Sa Stiu Ca Se Joaca.
Salut, Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Niste Informatii Legate De Imaginea Functiei? Nu Prea Inteleg, Multumesc.
Precizati Două Activități De Sectorul Terțiar (al Serviciilor) Care Pot Conduce La Creșterea PIB-ului României
Redactează O Compunere În Care Personanajul Principal Să Fie Ștefan,după Ce A Ajuns Rege.În Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerințe:•vei Prezenta Trei F
VĂ ROOOG FOARTE MULT ESTE URGENT ȘI CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR!!! DAU COROANĂ!!! Doar Subpunctele B) Și C)
Ce Trebuie Sa Faci! În Poza Aia Întrebările ,iar Eu Voi Pune Răspunsurile Aici , În 1783 Regele George A I II Lea A Anunțat Oficial Ca Se Va Termina În Curând
Model Argumentare Pentru Basm
Imi Puteți Spune Care Carte Te-ar Ajuta Mai Mult Pentru Clasa A V-a Dintre +Alice, În Tara Minunilor +COLT Alb +Ocolul Pământului În 80 De Zile Va Rog, E Urgent