RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-12-2018
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu triunghiular
Răspuns :
Daniela6455
Daniela6455
05-12-2018
la școală am desenat un triunghiular
Answer Link
Andrada582724
Andrada582724
05-12-2018
Prisma are forma triunghiulara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeti Dintre Variantele De Mai Jos Litera Corespunzatoare Functiei Sintactice A Substantivului Subliniat:-Am Vazut O Casa de bani.
Fractii Cu Numaratorul 3 Si Numitorul Mai Mic Sau Egal Cu 5??
Maria Are De 9 Ori Mai Multe Carti Decat Dan .daca Maria Îi Da Lui Dan 30 De Carti Atunci Dan Ar Avea Cat Un Sfert Din Numarul Cartilor Mariei Cate Carti Are Fi
Va Rog Ajutati-ma , E Urgent ! Efectuati : 1 . a ) ( 5x-7) * [2(x+2)+(3x+2)*[7(x+2)-4(x+3)=b) (√5x + 3 ) ² -( 2√5x-√3)*(2√5x+√3)+(3√5x-1)=c) (x+1) * [ 5(x+1)-
Realizați O Compunere În Care Să Descrieți Pplanetele Sistemului Solar Folosind Numerale Cardinale Si Ordinare ,10-15 Rânduri. Să Vorbim În Aceleșai Timp Despre
Cine Ma Poate Ajuta , Sa Scriu Despre Cariera Mea, Aceea Fiind De Cosmeticiana:d
Cine Ma Poate Ajuta si Pe Mine Cu Niste Propozitii de Facut va Rog???Nu Prea Inteleg 1.acela,ATadj,Ac 2.al Tau,ATadj ,D 3.isi ,D 4.ma,pr Reflexiv 5.-si-,ATpr
Care Este Forta Necesara Ridicarii Unui Corp Cu Masa De 6 G ?ai Putea Masura Aceasta Valoare Cu Un Dinamometru
Intr-un Triunghi Isoscel,cunosc Baza Si Unghiul Opus Bazei. Cum Aflu Lungimea Celorlalte Doua Laturi?
Traditii, Obiceiuri Si Datini Despre Vatra Casei Romanesti