👤

"Sunt mândru de comportamentul meu", eseu, 7-8 enunțuri

Răspuns :

Răspuns

Un comportament poate fi pro social și anti social . In general intre comportamente și personalități este o diferență ; personalitatea este cum este de zi cu zi , iar comportamentul este temporal și se poate schimba ! Un comportament pro social rezultă la un om care își face repede prieteni ! O personalitate pro sociala rezultă în om care socializează și iese in comunitate ! Un comportament anti social rezultă la un om care își face greu prieteni ! O personalitate anti sociala rezultă la un om care nu iese din casă și nu socializează cu nimeni !

Fiecare om este unic în felul lui ; nu putem găsi un om care sa ne semene 100% .

Într-un final trebuie să fim mândri că suntem unici ! Trebuie sa fim mândri cu comportamentul nostru care este neaseamanabil cu nimeni în lumea asta !

# 9_o OchiDeVultur

Eu sunt mandru de comportamentul meu  deoare sunt educat si stiu bunele maniere.Comportamentul meu este foarte frumos pentru ca sunt educat de parinti.Eu sunt mandru de comprtamentul meu dar miar palcea sa ma mandresc si cu comportamentul altora.deci scumpi mei eu tare as vrea sa aveti un comportament frumos si sa va mandriti cu el...