RO Study
👤
Darkm2456oyabu6
Darkm2456oyabu6
05-12-2018
Limba română
a fost răspuns
exercitiul 1 va rog frumos
Răspuns :
Vio531
Vio531
05-12-2018
a știi, A spune la infinitiv forma verbului din dicționar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Sami Compuneti O Problema Dupa Aceasta Schema :35 Papusi ..................? Lei7 Papusi ...................182 Lei ?papusi ...................286lei
Redacteaza O cominpunere In Care Sa-ti Exprimi Opinia legatura Cu Ideea Ca Igiena Furnicarului Ar Putea Fi Un Model Pt Om.
Buna Ziua Ma Puteti Ajuta Aici:Se Da Textul:Miresme Dulci De Flori Mă-mbată Şi Mă Alintă Gânduri Blânde...Ce Iertător Şi Bun Ţi-e Gândul, În Preajma Florilor Pl
2 . Pretul Initial A Unui Produs Este 60 Lei Aflati Pretul Produsului dupa : A) O Scumpire Cu 20% Din Pretul Initial B) O Ieftenire Cu 15%din Pretul Ini
Aria Unui Patrat Care Are Perimetrul Egal Cu 26m Este Egala Cu .......................... Ari . Va Rog Sa Ma Ajutati . ♥
Care Este Cantitatea De Apa Necesara Umplerii Unui Bazin Cu Dimensiunile De 2 Dm, 10 Cm Si 1,4 M? Va Rog Sa-mi Explicati Sa Inteleg! Multumesc.
In Care Dintre Enunturi "i" Este Pronume Cu Valoare Neutra?a.Da-i Inainte Cu Invataturab.I Le-am Dat Ieri.c.I-ai Vazut Azi.saud.Buzele-i Rumene Ma Atrag.
Problema 2.38 Un Conductor Liniar De Lungime L Cu Rezistenta R Se Deplaseaza Pe Doua Bare Conductoare Paralele De Rezistenta Neglijabila Cu Viteza V Normal Pe U
Ce Figura De Stil A Realizat Autoarea Prin Asocierea Cuvintelor Soarece Si Intelectual?va Rog Sa Ma Ajutati
Text Argumentativ Despre Importanta Descoperirilor Stiintifice......