RO Study
👤
Alinastmaria54
Alinastmaria54
05-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Divivizorii comuni a lui 10 și 9
Răspuns :
Momaidenisaflorentin
Momaidenisaflorentin
05-12-2018
divizori comuni este 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20 G CuO Cu 20% Impuritati Reactioneaza Cu Solutie HCl 20%.Calculati Concentratia Procentuala A Solutiei De Sare Obtinuta
Am Nevoie De Ajutor. Va Rog!!! Multumesc.Fie Functiile: F:R---R F(x)= -x+1/2g(x)= X+3/2.Sa Se Reprezinte Grafic Functiile: F*f ( F Compus Cu F) , G*g , F*g , G*
Cum Traiau Organizati La Inceput Dacii??
Aratati Ca: (x²+x) (x² + X - 8) + 12 = (x - 1) (x - 2) (x + 2) (x + 3) Mai Explicit..
Vreau Si Eu Sa Imi Spuneti La Ce Foloseste Virgula Aici : Apoi Ea La Poarta Atunci Iesi Si-n Tacerea Noptiiastfel A Vorbit Ce Spui Tu , Straine ? Stefan E De
Este Posibil Ca Lefter Popescu Din Nuvela "Doua Louturi"sa Fi Fost Victima Destinului?Argumentati
AJUTOR!!5.Complete The Phrasal Verbs;Oh , Wow!I Love This Song !................it Up!Jim's.............up Horse Riding.He'd Never Tried It Before !Who Do You .
F:N-N ,f(n)=u(xla Puterea N) Ultima Cifraa A Lui X La Puterea N Xapartine Multimi 2,3,5,11
Look At These Sentences From The Passage. Decide Where The Adverbs And Adverb Phrases In Brackets Can Go In The Sentences.1) Africa Has Lost 99 Per Cent Of Its
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Pomi Fructiferi.meri Peri Si Pruni. Daca S-ar Mai Planta 3 Pruni Atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul