RO Study
👤
Sabina86
Sabina86
04-12-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog ajutați.ma. Dau fundă.
Răspuns :
Mariagabriela0711
Mariagabriela0711
04-12-2018
1) is looking
2) is raining
5) was
6) does not sounds
7) takes
8) la asta chiar nu stiu (sorry)
9) knows
10) was
11) waited
12) ???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Acoperi Podeaua Unei Bucatarii Cu Placi De Gresie Sunt Necesare Aproximativ 325 De Placi .la Magazin Sunt Cutii Cu Cate 23 De Placi.cate Cutii Trebuie
Va Rog Sa Ma Ajutati Repede,in Maxim 1 Ora Sa Rezolv Aceasta Problema..multumesc!Fie O Centrul Cercului Circumscris Unui Triunghi ABC.Se Da M(unghiuluiA)=58 Gra
Diferenta A Doua Numere Este 488.Daca Micsoram Descazutul Cu 145 Si Marim Scazatorul Cu 43,calculati Diferenta Noilor Numere Obtinute.
Poezia Freamat De Codrude Ce A Dat Poetul Acest Titlu Poeziei?
Cine Ma Poate Ajuta, Cu Un Rezumat , La ORCE Basm Romanesc Inafara DeCine Ma Poate Ajuta, Cu Un Rezumat , la ORCE Basm Romanesc Inafara De : ,, Bunicul,, ,, Pra
Nu Mai Am Nici Un puncte Asa Ca Voi Pune 3 Probleme!!Urgent!!!1. De Pe 2 Loturi Avand Impreuna 206 Ha S-a Strans Recolta De Cartofi,obtinandu-se De Pe Fiecarel
Nu Mai Am Nici Un puncte Asa Ca Voi Pune 3 Probleme!!Urgent!!!1. De Pe 2 Loturi Avand Impreuna 206 Ha S-a Strans Recolta De Cartofi,obtinandu-se De Pe Fiecarel
Cum Se Scrie 05.07.2013
Se Amestecă O Soluţie Cu Masa 400 G De Concentraţie 16% Cu 500 G Soluţie De Concentraţie 24%. Aflaţi Concentraţia Soluţiei Finale.
Ce Este Opera Epica ?