RO Study
👤
Bshn
Bshn
04-12-2018
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana!!!Va rog.
Răspuns :
Ovochirca
Ovochirca
04-12-2018
1 them
2 She
3 her
4 He
5 it
6 us
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Nr.este 105.Stiind Ca Primul Nr.este De Doua Ori Mai Mare Decat Triplul Celui De-al Doilea,aflati Numerele.
Afla 2 Numere Stiind Ca :a ) Suma Este 540 , Iar Unul Este De 4 Ori Mai Mare Decat Celalaltb ) Deferenta Este 102 ,iar Jumatatea Unuia Este De 5 Ori Mai Mare De
Daca Adun Un Numar Cu Triplul Si Cu Jumatatea Sa , Obtin 72. Afla Numarul .
Transforma Fragmentul De Mai Jos In Vorbire Indirecta " -La Fel Simt Si Eu ! -Oare Ce O Fi Acolo ,Pierre ? -Cine Stie ? Ar Putea Sa Fie Paduri Sau Lacuri ,sau
Scrisoare Catre Un Poet....urgent Va Rog
În Ce Caz Este „în Mine”, În Propozitia „...zvârr! De Vreo Două-trei Ori Cu Bulgării În Mine”?
Salut Am Si Eu O Problema Care Ma Bate In 2L De Solutie CuSO4 Cu Concentratie 0,1 Molar Se Introduce O Placuta De Fier Cu M=20g.Dupa Un Timp Masa Placutei Devin
Alcatuiti Propozitii In Care Complementul Direct Si Indirect Sa Fie Exprimate Prin Pronume Personale Avand Ca Regente Diferite Verbe,adjective,adverbe,interject
La O Statie De Benzina In 3 Zile S-a Vandut Toata Cantitatea De Benzina Astfel:in Prima Zi 1 Supra 3 Din Toata Cantitatea,a Doua Zi 3 Supra 4 Din Ce A Ramas,iar
La Magazinul Arlechino S-au Vandut In 3 Zile 130 De Mingi.Cati Lei S-au Incasat In Fiecare Zi Pe Mingiile Vandute,daca In A Doua Zi S-au Vandut Cu 10 Mingi Mai