RO Study
👤
Baiatulcool007
Baiatulcool007
03-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Problema 14.
..................
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
03-12-2018
Răspuns
rezolvarea in atasament
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.... Pixului Constituie Dublul A 5 Cm, Adica ? Cm
Îmi Poate Careva Sămi Traducă Din Română În Engleză ,, Mă Numesc Alex Și Am Vârsta De 18 Ani Și Sunt Din R.Moldova Orașu Ungheni.Numele Meu A Fost Ales De A
Doi Frati Au Cumparat Impreuna 15 Caiete ,pe Care Le-au Impartit Astfel: Unul Din Frati A Luat De 2 Ori Mai Multe Caiete Decat Celalalt .Sa Se Arate Ca Fiecare
Suma A Trei Numere A, B Si C Este 58. Afla Numerele Stiind Ca Diferent Dintre Primele Doua Este Egala Cu Suma Ultimelor Adica 22 Apoi Gaseste Relatia Falsa: a.a
Sa Se Determine Numarul De 2 Cifre A
Alcatuieste Propozitii Cu Verbul Sa Prindă La Modul Infinitiv Cu Funcțiile Sintactice:subiect,atribut. Verbal,complement Direct,complement Circ
Pentru Confectionarea Unor Ghirlande S-au Cumparat 150 De Clopotei Rosii Si 125 De Stelute Aurii.Clopiteii Si Stelutele Se Inpart In Mod Egal Celor 25 De Copii
Ce Inseamna Creșterea Metabolismului Bazal?
Folosind Formulele De Solicitare Învățate Scrie 3 Replici Adresate De Ghetuțe Stăpânului Lor În Urma Reacției Sale. Imaginează.ti Ce I.ar Putea Solicita. Urgent
Un Trapez Dreptunghi Are Măsura Unghiului Ascuțit Egală Cu 52°.calculati Măsura Unghiului Obtuz Al Trapezului.