Răspuns :
Fibi este o fata a celor 2 Thunderman ce au in total 4 copii cu superi puteri.Aceasta fata detinea mai multe puteri,de exemplu : controlul focului, a apei si a temperaturi.Ea este de o varsta cu fratele sau,adica 17 ani.Sunt cei doi eroi in devenire.Ea este foarte cuminte si ascultatoare si buna la scoala.Este un exemplu pentru fratii sai.
Sper ca te-am ajutat(COROANA)
"Fibi" este copilul soților Thunderman,super eroi,geamăna lui Max, mai are doua surori mai mici și un frățior mai mic.Ea este buna, spre deosebire de fratele său, Max. Încearcă de fiecare dată să-l aducă pe Max pe calea cea buna.Estr o super eroină foarte buna pt ca face chestia asta din plăcere,nu-i place să-i vadă pe cei apropiați ei sau chiar străini suferind. Ea are respirație de foc și de gheață și poate mișcă lucrurile cu puterea minții. Aceasta este înaltă,are parul lung, maro și are ochii căprui. "Fibi" are deseori altercații cu fratele sau sau chiar cu iepurele lui Max "Coloso" care era un răufăcător și pe care tatăl lor l-a transformat în iepure.
Cred ca e suficient! Succes!
Cred ca e suficient! Succes!