Răspuns :
De 1 decembrie serbam ziua României și 100 de ani de România. Anul acesta fiind an centenar am hotărât cu familia mea sa mergem la Alba Iulia la parada toți. Ajunși acolo ne am minunat. Totul era splendid.
Fete și băieți îmbracati în straie populare și în costume militare. Era ceva de vis. Mama mea adora fetele îmbrăcate în uniforma de ofițer sau subofițer. Ea le admira cu drag și le fotografia.
După parada ca să ne încălzim puțin am servit un ceai cald în centru. Noi eram fericiți ca putem vedea asemenea parade cum doar în filme găsești. Am văzut și tancuri și arme de care fratele meu era tare entuziasmat.
Ma bucur ca am putut trai asa experienta minunata și sper ca voi m ai veni și în alți ani ca să admir parada militara de 1 decembrie. O sa le povestesc și prietenelor și o sa rămână cu gura căscată de fotografiile pe care le am făcut.
100 Romania
Faptul ca eu pot sarbatori si pot participa la sarbatorirea Centenarului este un lucru minunat pentru mine. Ii urez la multi ani României noastre. Cum au unito stramosii nostri sper sa se uneasca in continuare. Parada de la Alba Iulia este foarte frumoasa imi aduce aminte de cartile pe care le-am citit despre istorie . Am vazut militari mandri de tara in tancuri. Mi-a placut foarte mult . Simteam si eu mandria si iubirea pentru România .A fost un moment unic in viata mea sa traiesc aceasta sarbatorire.Am facut targ la scoala a fost minunat am fost bucuros sa confenctionez lucrurile pe care le-am vandut.Sper ca se sarbatori foarte frumos si la urmatori 100,ani. # Sunt mandru sa fiu român
sper ca te-am ajutat
Faptul ca eu pot sarbatori si pot participa la sarbatorirea Centenarului este un lucru minunat pentru mine. Ii urez la multi ani României noastre. Cum au unito stramosii nostri sper sa se uneasca in continuare. Parada de la Alba Iulia este foarte frumoasa imi aduce aminte de cartile pe care le-am citit despre istorie . Am vazut militari mandri de tara in tancuri. Mi-a placut foarte mult . Simteam si eu mandria si iubirea pentru România .A fost un moment unic in viata mea sa traiesc aceasta sarbatorire.Am facut targ la scoala a fost minunat am fost bucuros sa confenctionez lucrurile pe care le-am vandut.Sper ca se sarbatori foarte frumos si la urmatori 100,ani. # Sunt mandru sa fiu român
sper ca te-am ajutat